OrgelOvermere013 Uitsnede02 Klein
Na anderhalf jaar zonder orgelconcerten, het laatste dateert van 17 oktober 2020, kunnen we terug een concert aankondigen in de parochiekerk, de thuisbasis van Orgelcomité Overmere.

Wij zijn met alle bestuursleden reeds druk bezig met de voorbereiding van het concert. Weldra zullen affiches en flyers van het concert in de gemeente terug te vinden zijn.

Muziek die aansluit bij het thema 'Passietijd' zal centraal staan in dit concert, maar wij zullen ook stilstaan bij het heengaan van Jan Joos. Hij was jarenlang de voorzitter en stuwende kracht achter ons comité.

Het concert wordt gebracht door organiste Lieve Van de Rostyne. Griet Wytynck en haar dochter, aanstormend talent An-Sofie Perneel zorgen voor mooie vioolklanken. Meer info over de muzikanten en het programma volgt later.

Het concert gaat door op zondag, 3 april 2022 om 15.00 uur, wij hebben er een namiddagconcert van gemaakt.

Je kan kaarten kopen bij de leden van het orgelcomité aan de prijs van 10 €. Via deze website kan je ook kaarten reserveren eveneens tegen 10 €.  Gereserveerde kaarten liggen klaar op de concertdag aan de kassa, bij het binnenkomen van de kerk, en moeten daar betaald worden. 

Welke coronamaatregelen op het concert van kracht zullen zijn is koffiedik kijken. Als de regels voor concertzalen blijven wat ze zijn is een geldig coronacertificaat en een mondkapje nodig. Indien dit zou veranderen delen we dit mee via deze website. 

 

Orgelcomité Overmere